Μπαμπάδες με ρούμι

Μπαμπάδες με ρούμι

Δύο αδέρφια με τις γυναίκες τους, επισκέπτονται τον ετοιμοθάνατο πατέρα τους στο χωριό. Εκεί βρίσκουν μια αλλοδαπή υπηρέτρια, μια αδιάκριτη γειτόνισσα… κι ένα δελτίο ΛΟΤΤΟ, που κερδίζει 4.000.000 €!!! Σε μια εποχή αμοραλισμού και ελαφρότητας, τα πάντα μπορούν να γίνουν χωρίς επιπτώσεις, αλλά και χωρίς τύψεις. Γιατί οι τύψεις είναι αποτέλεσμα της συνείδησης. Και αυτή είναι ίσως η πιό σημαντική διαφορά της σημερινής κοινωνίας με τη χθεσινή. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ! Πράγμα που κάνει τα μικρά καθημερινά μας «εγκλήματα» να μοιάζουν ασήμαντα, αναίτια και γελοία.
Οι «ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ» είναι η ιστορία ενός τέτοιου γελοίου «εγκλήματος»!… Η ιστορία έξι «ανόητων, ανήθικων, κακόμοιτων κι απελπισμένων καθαρμάτων!!!».
Οι συγγραφείς στηρίζονται στον επικρατούντα θεό της σύγχρονης εποχής: το χρήμα. Ο θεός της πλεονεξίας, της λαιμαργίας, της απληστίας και του ανικανοποίητου κινεί τα νήματα του έργου. Μια σπινθηροβόλος κωμωδία, που αποδεικνύει ότι ο αυτοσαρκασμός είναι ο πιό έξυπνος τρόπος για να κάνεις τους γύρω σου να δουν, ακόμα κι αν δεν το θέλουν, τον αληθινό εαυτό τους!

No Comments

Post A Comment